Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Inici | Notícies | Notícies 2016

Desembre 2016

ADJUDICACIÓ GESTIÓ CEMENTIRI DELTEBRE

L'empresa s'ha adjudicat el concurs de gestió del Cementiri Municipal de la població de Deltebre per als propers anys. El projecte de millora de la infraestructura i serveis presentat per Remsa Memorial S.A. és molt ambiciós, i tindrà lloc en els propers mesos. La primera actuació és la construcció d'una oficina d'atenció a l'usuari que estarà operativa durant el proper mes de febrer, i al qual seguiran un important nombre d'actuacions.

Novembre 2016

NOU SERVEI DE MANTENIMENT DE NÍNXOLS I LÀPIDES

Remsa Memorial S.A., ofereix un nou servei de manteniment de propietats funeràries en qualsevol dels cementiris del nostre àmbit geogràfic d'actuació. El servei totalment personalitzat, pot incloure neteja del mateix i subministrament d'arranjaments florals amb la periodicitat que desitgi la propietat, ja sigui de forma periòdica o en dates concretes.

Octubre 2016

INICI OBRES TANATORI DE L'ALDEA

S'inicien les obres del tanatori de l'Aldea, amb un termini d'execució de la mateixa que se situa al voltant dels sis mesos. L'edifici de 500 m2, inclou dues sales de vetlla, zones comunes, exposició i zones de servei.

Juliol 2016

OFICINA DEL PERELLÓ

Obertura d'una nova oficina d'atenció a les famílies situada el carrer Llibertat, 8 de Perelló. L'objectiu és donar un assessorament més proper a les famílies, i informar-los de tots els tràmits i serveis oferts per l'empresa en l'actualitat.

Juny 2016

OFICINA AMETLLA DE MAR

Obertura d'una nova oficina d'atenció a les famílies situada a la Plaça Pi Joan, 11 BXS. B, per tal de poder donar un assessorament més proper a les famílies i informar-los de tots els tràmits i serveis oferts per l'empresa en l'actualitat.

Abril 2016

LA FUNERÀRIA REMSA INAUGURA UN NOU TANATORI A SANTA BÀRBARA

El divendres dia 22 d'abril, l'empresa de serveis funeraris REMSA inaugurava el tanatori de La Plana, situat al carrer Victòria n. 82 de Santa Bàrbara. La instal·lació consta d'un edifici de 400 m2, amb 2 sales de vetlla, zones comuns de descans i recepció de les famílies, despatxos de contractació, cafeteria, exposició i diversos espais per a ús intern de l'empresa.

El nou tanatori, com ja passa amb altres centres de REMSA, compta amb un espai lúdic, amb jocs i entreteniments per als visitants més petits, perquè els familiars no s'hagin de preocupar i puguin acomiadar a la seva persona estimada amb total tranquil·litat.

Aquesta moderna instal·lació donarà servei a les poblacions de Santa Bàrbara, La Galera, Godall i el Mas de Barberans, i estarà adreçat tant als usuaris particulars com als de les companyies d'assegurances.

El nou centre forma part del pla estratègic que té la funerària a la zona, amb un total de 10 tanatoris: 4 al Baix Ebre, 2 al Baix Maestrat i 4 al Montsià en el que s'inclou aquest últim que entra en servei, el de Santa Bàrbara.

Però REMSA no dóna per finalitzat el seu projecte d'expansió i millora, per la qual cosa hem de destacar diferents iniciatives que es troben en procés d'execució i de les que en breu ampliaran el parc de serveis funeraris que ha dispost per la zona, entre les que destaquem un nou tanatori a la població de l'Aldea que està previst que entri en funcionament durant l'últim trimestre de l'any.REMSA MEMORIAL, S.A.

Ctra. T-344 Km 1,8 | 43870 Amposta (Tarragona)

Tel. 902 160 438 | correu electrònic

política de privacitat

política de cookies


servei 24 hores - 902 160 438