Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Inici | Notícies | Notícies 2022

«Amposta amb cor» es bolca amb les persones malaltes d’Alzheimer i els seus familiars


El festival solidari que impulsa el projecte social de Remsa aconsegueix la seva recaptació més alta gràcies a un èxit absolut de públic

La gala solidària “Amposta amb cor” ha aconseguit una recaptació rècord de 7.850 euros que es destinarà íntegrament a l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Montsià (AFAM). El festival que organitza el Projecte Social Remsa amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Amposta va aconseguir aplegar el passat dissabte 3 de desembre més de 750 espectadors que van vibrar amb l’actuació del grup tribut a Mecano "Héroes de Antártida”.

L’èxit de públic d’aquesta quarta edició del festival “Amposta amb cor” ha estat “absolut”, segons els organitzadors. Així ho demostra el fet que l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta es va omplir en els dos passis que es van organitzar. De fet, les entrades per l’actuació de les 20h es van exhaurir dies abans i la de les 17h es va acabar d’omplir el mateix dissabte.

Els grans èxits de Mecano que van interpretar els integrants de “Héroes de Antártida” van aconseguir fer saltar de les butaques el públic i fer recordar grans moments als fans més fidels del grup emblemàtic del pop dels 80.

El moment de més emoció, però, va ser la projecció d’un documental produït per Remsa que relata la experiència de tres famílies que conviuen amb la malaltia de l’Alzheimer. Són històries de persones que reben ajut d’AFAM i que gràcies al seu acompanyament han pogut millorar la qualitat de vida dels seus familiars.

El director general de Remsa, Fernando Muiño, va assenyalar que l’objectiu d’aquesta edició del festival era “destacar el paper silenciós i sovint invisible de les persones que ajuden desinteressadament als que més ho necessiten, i per això els familiars dels malalts d’Alzheimer en són un bon exemple”. En altres edicions del festival solidari, la recaptació es va destinar a projectes i entitats de l’àmbit social del territori com l’Associació de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre, Càrtias, Siloé o Creu Roja, entre d’altres.Èxit de convocatòria de la primera edició dels premis ‘Impulsant el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre’


Els 60 alumnes participants a les beques del Projecte Social Remsa demostren un excel·lent expedient acadèmic

La primera edició dels premis 'Impulsant el Talent del Futur de les Terres de l'Ebre' és un èxit de participació. Són un total de 60 estudiants de secundària del territori que han presentat la seva candidatura per optar a dues beques de 1.500 € o bé un ordinador d’última generació que el Projecte Social Remsa ofereix per tal d'ajudar-los a impulsar la seva formació. Els dos premiats es donaran a conèixer a finals d’aquest mes d’octubre.

Els alumnes de 4t d'ESO que han estat seleccionats per optar a la beca formen part de centres de secundària de totes les Terres de l'Ebre i han demostrat tenir un expedient acadèmic brillant però també una gran implicació amb el teixit associatiu, esportiu i cultural del seu municipi.

Per poder participar als premis, els alumnes havien d'aportar un expedient acadèmic amb una nota mitjana mínima de 7,5. A més, han hagut de certificar que participen en activitats extraescolars: ja siguin en clubs esportius (futbol, handbol, atletisme...), en activitats culturals (bandes de música, grups de teatre o pintura...) o bé cursant formació complementària (idiomes, repàs...). Però també ha calgut demostrar la seva implicació social amb el seu entorn demostrant que formen part del teixit associatiu del seu municipi o que participen d'algun tipus de voluntariat.

Tots els criteris abans mencionats són els que es tindran en compte per anunciar, a finals d’aquest mes d’octubre de 2022, quins són els dos alumnes guanyadors de les primeres beques 'Impulsant el Talent del Futur a les Terres de l'Ebre'.

A través d'aquests premis, el Projecte Social Remsa fa una aposta decidida per donar suport al creixement econòmic i social de les Terres de l'Ebre a través del seu principal actiu: els seus joves talents. El director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, ha destacat que el programa "no és només un reconeixement a l'esforç i la implicació d'aquests joves, sinó també una espenta perquè puguin assolir l'excel•lència en els seus estudis i que aquest talent retorni un dia al territoriEl projecte social Remsa convoca les primeres beques per Impulsar el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre


Les beques volen premiar la cultura de l’esforç i es reconeixeran no només els resultats acadèmics sinó també el compromís social

 

Aquest curs serà el primer que es posaran en marxa les beques ‘Impulsant el Talent del Futur de les Terres de l'Ebre’ del projecte social Remsa. L’objectiu és posar en valor la cultura de l’esforç i reconèixer aquells estudiants que destaquin tant pels seus resultats acadèmics com per la seva participació en formació extraescolar, activitats esportives i en el teixit associatiu.

El programa de beques al talent jove es vol consolidar com un dels pilars del Projecte Social Remsa després de diverses experiències de col·laboracions solidàries en l’impuls a la recerca científica. El director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, subratlla que l’objectiu de les beques és “donar un impuls als joves amb talent del territori i premiar-los pel seu esforç”.

La convocatòria de les beques està oberta als alumnes de 4t d’ESO de tots els instituts de les Terres de l’Ebre. Aquells estudiants que vulguin participar hauran de cumplir certs requisits com per exemple tenir un nota global mínima de 7,5 punts. Els participants s’hauran d’inscriure al formulari que hi ha al web beques.remsamemorial.com.

D’aquesta manera, s’atorgaran dues beques per als estudiants classificats. Aquells que hagin obtingut millor puntuació podran triar entre un ordinador portatil d’última generació o bé fins a 1.500€ per invertir en formació.

El lliurament de les beques es resoldran seguint criteris tècnics i meritocràtics i hi ha temps per presentar-se fins a finals de setembre d’enguany. La nota de l’expedient acadèmic tindrà un pes important en la valoració final. Però no serà l’únic criteri. També es valorarà la participació de l’alumne en activistats extraescolars de caire esportiu, cultural o formatiu. A més, també es tindrà en compte la seva implicació en el teixit associatiu o la seva participació en voluntariats.REMSA MEMORIAL, S.A.

Ctra. T-344 Km 1,8 | 43870 Amposta (Tarragona)

Tel. 902 160 438 | correu electrònic

política de privacitat

política de cookies


servei 24 hores - 902 160 438