Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Inici | Notícies | Notícies 2017

Novembre 2017

CONFERÈNCIA

Per la resposta dels assistents, la primera Jornada de dol, es pot qualificar de gran èxit. Organitzada per l'empresa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta, es va celebrar el passat 24 d'octubre i va ser impartida per Maite Cubí i Pere Clotet. La conferència va despertar un gran interès tant pels professionals presents com per al públic en general, que va participar realitzant un interessant col·loqui.

L'empresa està preparant la propera edició de la Jornada, que tindrà lloc al segon trimestre de 2018 a una població encara per determinar.Octubre 2017

JORNADES DE DOL

Conferència: «Document de voluntats anticipades. Testament Vital». A càrrec de Maite Cubí, infermera i màster en Bioètica i Dret.

Conferència: «La pèrdua d'un ésser estimat. Gestió emocional del dol». A càrrec de Pere Clotet, psicòleg.

Dimarts, 24 d'octubre a les 19.30 h, al Casal Municipal d'Amposta, entrada lliure.Octubre 2017

FINALITZACIÓ OBRES CEMENTIRI DE DELTEBRE

L'última setmana del mes d'octubre han finalitzat les importants obres de millora i conservació del cementiri de Deltebre, que l'empresa gestiona. Les principals actuacions han consistit en l'apertura d'una oficina d'atenció a l'usuari, la reforma i incorporació del mobiliari de la capella, la realització d'una nova zona de serveis i la reforma i pintada de la façana principal, així com la millora de la senyalíticade tota la instal·lació, a més de l'adequació de les zones ajardinades.

Finalització obres al cementiri de DeltebreAgost 2017

ORATORI DE DELTEBRE

Des de principi d'aquest mes el tanatori de Deltebre inclou un oratori multiconfesional, després d'adequar una part de l'edifici existent i dotar-lo de tots els serveis necessaris per a la realització de cerimònies personalitzades. La posada en servei ha estat tot un èxit, ja que s'han incrementat de forma molt important la demanda de cerimònies de comiat personalitzades, tant civils com religioses.

Oratori del tanatori de DeltebreJuliol 2017

ORATORI DE SANT CARLES DE LA RÀPITA

El tanatori de La Ràpita disposa des del mes de juliol d'un oratori multiconfesional que respon al fort increment de sol·licituds de cerimònies civils. La nova sala ha estat adaptada amb parets de vidre, el que permet una àmplia visibilitat i connexió amb la resta de la instal·lació, i compta, a més, amb tots els serveis necessaris per a la realització de cerimònies civils i religioses.Juny 2017

ORATORI DE VINARÒS

Nova ampliació del tanatori de Vinaròs, en el que s'inclou un oratori multiconfesional que dóna resposta a la demanda creixent de les famílies per poder oficiar cerimònies de comiat tant civils com religioses al tanatori.

Per aquest motiu, s'ha habilitat un ampli i còmode espai que inclou tots els serveis necessaris per a la realització de les cerimònies personalitzades.

Oratori del tanatori de VinaròsMaig 2017

ENTRA EN SERVEI EL TANATORI DE L'ALDEA

L'empresa de serveis funeraris Remsa, anuncia que divendres dia 5 entra en servei el tanatori de l'Aldea (Baix Ebre).

L'edifici ocupa 500 m2 i està construït sobre un terreny de 1.000 m2, es troba ubicat al carrer Mossèn Monfort, a la zona cèntrica de la població on es troben els principals serveis de la mateixa.

Inclou de dues sales de vetlla, zones comuns de recepció i descans de les famílies, despatxos d'atenció i diferents àrees internes de l'empresa, a més de pàrquing reservat per als familiars.

En el mateix es podran sol·licitar tots els serveis habituals que l'empresa presta com: cerimònies personalitzades civils, zones infantils, llibres d'ajuda al dol, programació futura individualitzada del funeral, a més de la tramitació d'incineració i inhumacions en cementiris.

La instal·lació s'incorpora les altres 10 instal·lacions de tanatori que ja disposa a les comarques del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat i els crematoris d'Amposta i Tortosa.Gener 2017

ADJUDICACIÓ GESTIÓ CEMENTIRI SANT JAUME D'ENVEJA

Remsa Memorial S.A., s'ha adjudicat el concurs de gestió del Cementiri de Sant Jaume d'Enveja. La proposta presentada és molt ambiciosa ja que inclou importants obres d'infraestructura, com la construcció d'un columbari, servei que fins ara no disposava la instal·lació.REMSA MEMORIAL, S.A.

Ctra. T-344 Km 1,8 | 43870 Amposta (Tarragona)

Tel. 902 160 438 | correu electrònic

política de privacitat

política de cookies


servei 24 hores - 902 160 438