Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Inici | Notícies | Notícies 2019

Juny 2019

EXCEL·LENT VALORACIÓ DELS PARTICIPANTS EN ELS GRUPS DE DOL DE REMSA

L'empresa de serveis funeraris ofereix aquest servei de manera gratuïta

Des del novembre del 2018, l'empresa de serveis funeraris Remsa ha engegat grups de dol per pares i mares que han perdut els seus fills. De la mà del psicòleg Pere Clotet, la iniciativa junta persones que tenen el mateix problema i els reuneix perquè puguin compartir les seves experiències, records i emocions.

El grup va començar amb tres participants i actualment el conformen onze persones, que periòdicament es reuneixen un cop al mes a les instal·lacions de l'EMD Jesús. Arran l'augment de participació, Remsa ha volgut saber què opinen de forma anònima totes les persones que durant aquests darrers mesos han estat compartint la seva vida amb el nostre equip especialitzat.

Per valorar el treball fet, s'ha demanat que puntuen de l'1 al 10 quina valoració en fan de les sessions del grup de dol per pares i mares, i unànimement la puntuació ha estat de 10.

Entre els aspectes que el grup de dol destaca positivament està el fet de compartir emocions, pensaments, sensacions, situacions i sentirse comprès, així com major seguretat comunicativa, assumir la realitat i sentir-se escoltat amb total tranquil·litat.

L'entrada en aquests grups és totalment gratuïta i des de Remsa es creu que s'ha de desenvolupar aquesta tasca i donar al teixit social solucions, en un moment tan complicat com la pèrdua d'un ésser estimat.Abril 2019

SANT JAUME D'ENVEJA JA DISPOSA DE NOUS NÍNXOLS I COLUMBARIS

Remsa, empresa que gestiona el cementiri, ha dut a terme les obres de millora

Una actuació de Remsa ha comportat la solució definitiva, almenys per als propers 5 anys, de la mancança actual de sepultures al cementiri municipal de Sant Jaume d'Enveja, concretament amb la construcció de 60 nínxols i 32 columbaris. Una obra molt oportuna, especialment pel que fa als columbaris, donada la tendència actual d'incinerar els difunts, motiu pel qual la demanda s'havia accentuat sensiblement en els darrer anys.

L'Ajuntament de Sant Jaume tenia un interès manifest en solucionar com més aviat millor aquest tema, donat que es volia evitar possibles problemes d'espai en un futur. Per aquest motiu Remsa, que és l'empresa encarregada de la gestió del cementiri, va accelerar les obres per tal de tenir-les enllestides tan aviat com es pogués. De fet, els nínxols es van construir en només un dia i mig, el que ha suposat, a la vegada, el mínim de molèsties per als usuaris.

L'alcalde del municipi, el senyor Joan Castor Gonell, ha assegurat que això ha de significar una millora en quant a espai i sobretot ha mostrat la seva satisfacció per la "possibilitat d'oferir un nou servei a la població de Sant Jaume, que és poder dipositar les restes dels seus difunts en columbaris dins del propi cementiri".

A partir d'ara, aquest municipi del Delta ja té el problema resolt per als pròxims anys, amb les màximes garanties que determina la legislació catalana.

REMSA MEMORIAL, S.A.

Ctra. T-344 Km 1,8 | 43870 Amposta (Tarragona)

Tel. 902 160 438 | correu electrònic

política de privacitat

política de cookies


servei 24 hores - 902 160 438