<%@ language=JScript %> remsamemorial.com | REMSA MEMORIAL SA. Tanatoris, crematoris, gestió de cementeris i serveis funeraris

Inici | BORSA DE TREBALL

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Remsa Memorial S.A. amb NIF A43102474 i domicili en Ctra. T344 km 1,8 - Amposta 43870 Tarragona, amb la finalitat de poder realitzar l'entrevista com a candidat al lloc de treball. En compliment amb la normativa vigent, Remsa Memorial S.A. informa que les dades seran conservades durant el termini establert legalment.

Remsa Memorial S.A. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Remsa Memorial S.A. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de els mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

En darrer lloc, Remsa Memorial S.A. informa que amb la signatura del present document atorga el consentiment exprés a manera de base jurídica per al tractament de les dades esmentades anteriorment.

Si vols enviar el teu currículum has d'emplenar les dades del formulari i adjuntar l'arxiu amb el CV.

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris

Nom i cognoms *

Telèfon

Correu electrònic *

Arxiu del currículum * (màxim 2 MB)

* He llegit i accepto la política de privacitat

REMSA MEMORIAL, S.A.

Ctra. T-344 Km 1,8 | 43870 Amposta (Tarragona)

Tel. 902 160 438 | correu electrònic

política de privacitat

política de cookies


servei 24 hores - 902 160 438